Op 11 november 2018 wordt het verhaal in de kerk bij uitzondering tijdens de zondag ochtend dienst gehouden.

Met jong en oud gaan we creatief aan de slag met de verhalen over Sint Maarten en de barmhartige Samaritaan. Zo kun je een lampion maken, zingen en meeknutselen aan een groot paard voor Sint Maarten. Daarna is er een korte viering waarin de verhalen worden verteld en uitgebeeld. We sluiten af met een eenvoudige lunch.

Doe jij mee? Aanmelding graag uiterlijk donderdag 8 november bij dominee Mirjam Buitenwerf,

06 2033 9808 of buitenwerf@kruiskerk-amstelveen.nl.

Sint Maarten was een bisschop die de armen hielp, en de Samaritaan hielp een gewonde man langs de kant van de weg. Daarom zamelen we op deze zondag spullen in voor de Dorcas-voedselactie, zodat Dorcas voedselpakketten naar de allerarmsten in Oost-Europa kan sturen.

Neem jij ook wat mee? Deze spullen zijn bijvoorbeeld nodig: zonnebloemolie, liga, limonadesiroop in blikken bussen, thee, suiker, jam, tandenborstels, tandpasta.