Gaat NIET door, te weinig aanmeldingen.

Als Noömi hoort dat de hongersnood in haar land voorbij is, wil zij graag terug naar huis. Tegen haar schoondochter Ruth zegt ze: ‘Blijf jij maar hier, in je eigen land’. Maar Ruth wil daar niets van weten. ‘Ik laat u niet alleen, waar u heen gaat, daar ga ik ook heen. Waar u woont, daar wil ik ook wonen.’ En samen reizen ze verder, naar het land dat Ruth helemaal niet kent. Hoe zou dat aflopen?

Beleef het verhaal op zondag 27 januari 2019 tijdens Verhaal in de Kruiskerk in de Kruiskerk Amstelveen, Van der Veerelaan 30a, van 16.00 tot 18.15 uur. Verhaal in de Kruiskerk is voor kinderen van 3 t/m 12 jaar en hun (groot)ouders. Op een ongedwongen manier ontdekken we samen dit Bijbelverhaal, bijvoorbeeld door te knutselen of spelletjes en proefjes te doen. Daarna is er een korte viering (half uur). Na afloop eten we met elkaar.

Komen jullie ook? Meld je dan uiterlijk donderdag 24 januari aan bij De jonge Kruiskerk, 06 37 22 76 76 of djk@kruiskerk-amstelveen.nl