Mozes is een Joods jongetje dat door zijn moeder in een mandje in de Nijl wordt gelegd om hem te redden. En wat gebeurt er? Hij wordt gevonden door de dochter van de Farao! Wil jij samen met ons meer te weten komen over het verhaal van Mozes?

Beleef het verhaal op zondag 13 oktober 2019 tijdens Verhaal in de Kruiskerk (16.00-18.15 uur). Verhaal in de Kruiskerk is voor kinderen van 3 t/m 12 jaar en hun (groot)ouders. Op een ongedwongen manier ontdekken we samen dit Bijbelverhaal, bijvoorbeeld door te knutselen of spelletjes en proefjes te doen. Daarna is er een korte viering (half uur). Na afloop eten we met elkaar.

Komen jullie ook? Meld je dan uiterlijk donderdag 10 oktober aan bij De jonge Kruiskerk, 06 37 22 76 76 of djk@kruiskerk-amstelveen.nl

Petrus schreef: Heb elkaar v??r alles innig lief, want liefde bedekt tal van zonden.

1 Pe 4:7-11