Op zondag 16 juni  wordt er om 10.00 uur (tot ca. 11.30 uur) in het Openluchttheater Elsrijk aan de Ruwiellaan, tegenover nr. 13, een oecumenische kerkdienst verzorgd door ds. Sieb Lanser, predikant van de Kruiskerk, en Ron Weeda, voorganger van het Apostolisch Genootschap Amstelveen. De viering is ook voor alle wijkbewoners; iedereen is van harte welkom tijdens deze samenkomst die in het teken staat van Vaderdag, liefde, trouw en duurzaamheid in relaties. Het Openluchttheater Elsrijk is voor deze bijeenkomst vrij toegankelijk. In geval van regen wordt uitgeweken naar de Kruiskerk, Van der Veerelaan 30a.

Donaties zijn mogelijk en komen ten goede van “Stichting Stop Kinderarmoede”.  Deze stichting zorgt dat kinderen van voedselbanken kleding krijgen waardoor zij er ook bij kunnen horen.

Tijdens deze dienst zijn er voor jonge kinderen aparte activiteiten in het wijkpark. De muzikale begeleiding van de dienst wordt verzorgd door een koor bestaande uit leden van de cantorij van de Kruiskerk en leden van het zangkoor van het Apostolisch Genootschap.