Spannend! Het Theaterweekend staat alweer bijna voor de deur! Dit jaar willen we met elkaar het verhaal van Daniël vertellen tijdens het weekend (8 en 9 februari) en in de Theaterdienst (10 februari).

In januari willen we het weekend alvast samen met jullie voorbereiden. Tijdens de eerste avond op woensdag 9 januari (Kruiskerk) verdiepen we ons in het verhaal en de verschillende karakters uit dat verhaal. De tweede avond op donderdag 24 januari (Paaskerk) brainstormen we per scène welke wensen en ideeën we hebben.

Ben je tussen de 11 (groep 8) en 18 jaar en lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan nu aan bij Nienke! nienke@pga-b.nl / 0637227676

Voorbereiding: woensdag 9 januari om 19.30 uur (Kruiskerk) en donderdag 24 januari om 19.30 uur (Paaskerk)

Theaterweekend: 8, 9, 10 februari  – Paaskerk, Amstelveen