Op Witte Donderdag (18 april) vormt ieder jaar opnieuw een stad in Nederland het decor voor de The Passion! Dit jaar vindt The Passion in Dordrecht plaats, waarbij Martijn Krabbé de verteller en Lucas Hamming Judas zal spelen. The Passion is de moderne (muzikale) vertelling van de laatste uren van Jezus’ leven. Voorafgaand eten we met elkaar en daarna kijken we samen de uitzending.

Alle jongeren die het leuk vinden om met elkaar naar de uitzending te kijken zijn van harte welkom! Het maakt dus niet uit, uit welke wijkgemeente je komt, of je vaak naar de kerk gaat of al een tijdje niet geweest bent, of je naar de Tienerdienst gaat of deelneemt aan de reizen naar Taizé. En neem gerust iemand mee waarvan jij denkt dat diegene het ook leuk vindt!

Datum: 18 april 2019

Tijdstip: 19.15 uur

Locatie: jeugdruimte Paaskerk (Augustinuspark 1, Amstelveen)

Informatie en opgeven: jeugdwerker Nienke van der Heiden (nienke@pga-b.nl of 0637227676)