vrijdag 8 november 2019 12.00 – 16.00 uur en

zaterdag 9 november 2019 10.00 – 14.00 uur

Dit jaar wordt er in de Kruiskerk een Kringloopmarkt georganiseerd met als uitgangspunt:

‘op weg naar een groene Kruiskerk’. Een markt met zoveel mogelijk een milieuverantwoorde beleving! U kunt er allerhande spullen kopen maar ook een verzoekplaatje aanvragen of uw licht opsteken bij de duurzame informatiemarkt. Er is een proeverij met allerlei verantwoorde hapjes en er is een restaurant voor ontmoeting met koffie, thee en taart, cake en andere lekkernijen.

De opbrengst wordt onder andere besteed aan cadeaubonnen van Kringloopwinkels in Amstelveen,

als kerstcadeau voor mensen die dat goed kunnen gebruiken. Kent u mensen die zo’n steuntje in de

rug kunnen gebruiken? U kunt de namen doorgeven via kringloopmarkt@kruiskerk-amstelveen.nl.

Een nieuw initiatief georganiseerd door de Kruiskerk, i.s.m. Stadsdorp Elsrijk en Kringloopwinkel de Boemerang.