De Kruiskerk verandert de opzet van de jaarlijkse markt. Het was niet meer haalbaar de bekende opzet voort te zetten. We kiezen voor een kringloopmarkt, waar nog steeds spullen een nieuwe eigenaar kunnen vinden, maar waar ook plaats is voor nieuwe activiteiten. Zo kunt u een verzoekplaatje aanvragen of informatie krijgen over een mini-composthoop. In de koffiekamer kunt u duurzaam of nieuw eten proberen. Maar we hebben ook gewoon koffie, thee en taart.

Om voor deze nieuwe activiteiten ruimte te hebben, beperken we het aantal zaken dat verkocht wordt.

Graag willen we op de inname-dag de volgende spullen inzamelen:

• Speelgoed (denk aan playmobil, knuffels, bouwsystemen als Lego)
  • Stripboeken, kinderboeken, kunstboeken, dichtbundels, boeken over historie en theologie
  • Kleine Elektronica (denk aan: wekkers, koffiezet-apparaten, midi-sets of een fohn)
  • CD’s, platen, DVD’s en muziekinstrumenten
  • Verzamelspullen, snuisterijen en kleine hebbedingetjes (denk aan sierglas, vaasjes, poppetjes of postzegels maar een tomado-rekje kan ook)
  • Sieraden en tassen
  • Kleding van natuurlijke materialen (katoen, wol, zijde en linnen)
  • Spullen om kleding te pimpen, een nieuwe look te geven. Graag spijkerjasjes en –broeken

Indien u andere spullen heeft gespaard, kunt u altijd een mailtje sturen of ons persoonlijk aanspreken of dat erbij kan.

Bij de nieuwe markt houden we graag de traditie in ere dat er diverse taarten verkocht worden. We hopen dat er weer flink gebakken wordt!

Verder vragen ook deze nieuwe aanpak met activiteiten om inzet van vele handen. U kunt zich aanmelden via:

kringloopmarkt@kruiskerk-amstelveen.nl

020 – 64 76 410 (Lena de Man)

Datum: vrijdag 8 november van 12:00-16:00 uur en zaterdag 9 november van 10:00-14:00 uur

Vragen of suggesties liefst via de mail.  Wij kijken uit naar uw reactie! Lena en Sanne

Petrus schreef: Heb elkaar v??r alles innig lief, want liefde bedekt tal van zonden.

1 Pe 4:7-11