Op zondag 7 ontober 2018 gaat het bij ‘Verhaal in de Kruiskerk’ over Jona. Verhaal in de Kruiskerk is voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar en hun (groot)ouders en is in de Kruiskerk Amstelveen, Van der Veerelaan 30a van 16.00 – 18.15 uur.

Je kent vast wel het liedje ‘Jonas in de walvis’. Dat liedje gaat over Jona, een man die door God op weg wordt gestuurd om de mensen in de stad Ninevé te vertellen dat ze beter moeten gaan leven. Maar Jona heeft daar helemaal geen zin in…

Op een ongedwongen manier ontdekken we samen dit Bijbelverhaal, bijvoorbeeld door te knutselen of spelletjes en proefjes te doen. Daarna is er een korte viering (half uur) waarin het verhaal wordt verteld, kinderen het mogen uitspelen en we samen liedjes zingen. Na afloop eten we met elkaar.

Komen jullie ook? Meld je dan uiterlijk donderdag 4 oktober aan bij dominee Mirjam Buitenwerf, 06 2033 9808 of buitenwerf@kruiskerk-amstelveen.nl.