In de week van 15 t/m 20 juli 2019 is er een nieuw audio/beamer regie-bureau in de kerkzaal geplaatst. Het idee is ontstaan omdat de oude situatie niet erg comfortabel was krap, bovendien ergonomisch niet echt verantwoord. Hieronder ziet een reportage.

Het verhaal,

Na overleg met Gerjan van Schaick over het idee van een verandering van meubel en om het aan de Familie de Jong te vragen. Hierna heb ik contact gezocht met Andre de Jong en hem e.e.a. ander verteld en wat ik wilde. Vervolgens is het balletje gaan rollen en heb ik een aantal keer met Andre gesproken over het ontwerp. Andre ging ook verleggen met zijn broer Jan (die een timmerbedrijf runt) over de mogelijkheden.

Na de plaatsing een keer te hebben uitgesteld, dit vanwege het niet tijdig geleverd krijgen van het hout, is er op maandag 15 juli 2019 begonnen met de voorbereidingen waarna op woensdag 17 juli 2019 begonnen is met de plaatsing. Aan het eind van donderdag 18 juli 2019 is de plaatsing voltooid. Op vrijdag 19 juli 2019 is er begonnen met het lakken van het bureau, dit is gedaan door Ruud van Leeuwen. Dezelfde avond is het zeil en zijn de matten gelegd waarna de apparatuur is geplaatst en aangesloten. Tot onze opluchting werk alles zoals het zou moeten. Ik ben in dit hele proces ook geholpen door Daan Bookholt die onder de grond is geweest om een kabelboom weer terug te halen, tevens te splitsen en hij heeft het zeil en de matten gelegd.

Het resultaat mag er zijn en ben er erg blij mee.

FreekWilt u met ons kennismaken?
U bent altijd welkom bij een van de vele activiteiten in de gemeente.


Of maak een afspraak.