Protestantse Kerken in Amstelveen – Buitenveldert betreuren de uit de VS overgewaaide Nashville verklaring.

De Nashville-verklaring over Bijbelse seksualiteit heeft veel mensen geschokt. Ook binnen de Protestantse gemeenten van de Kruiskerk, Paaskerk en Pelgrimskerk is er verdriet over deze verklaring. Wij distantiëren ons ervan. Tegen iedereen die zich door de Nashville-verklaring geraakt of gekwetst voelt, zeggen wij: weet dat er in onze stad kerken zijn waar je van harte welkom bent. In de kerk van Jezus Christus is immers ieder mens als beelddrager van de Schepper, aangeraakt door de liefde van Christus, van harte welkom. Wij spreken geen enkel waardeoordeel uit over de seksuele geaardheid van onze gemeenteleden noch over het huwelijk of andere levensverbintenissen.

Pieter Licht

Secretaris (scriba) Algemene Kerkenraad

Petrus schreef: Heb elkaar v??r alles innig lief, want liefde bedekt tal van zonden.

1 Pe 4:7-11