Op zondag 20 januari wordt om 17.00 uur de eerste muzikale vesper van 2019 in de Kruiskerk Amstelveen gehouden, Van der Veerelaan 30a.

In deze een uur durende vesper wordt o.a. cantate Wär Gott nicht mit uns diese Zeit (BWV 14) van Johann Sebastian Bach uitgevoerd. De Vesperscantorij zingt de koordelen. Solistische medewerking verlenen Nienke Oostenrijk (sopraan) en Christiaan Peters (bas).

Het barokorkest bestaat uit hobo’s, strijkers en continuo. Henk Trommel dirigeert, ds. Bert Griffioen is liturg.

Vanaf 16.30 uur is de kerk open (koffie en thee staan klaar) en om 16.40 geeft Henk Trommel een korte uitleg over muzikale aspecten van de cantate.

Vrije toegang, na afloop is er collecte bij de deur.

Petrus schreef: Heb elkaar v??r alles innig lief, want liefde bedekt tal van zonden.

1 Pe 4:7-11