Op zondag 15 december wordt de AdventPakjesActie georganiseerd! De kerstpakketjes die tijdens deze Actie gemaakt worden zijn ieder jaar weer een lichtpuntje voor meer dan 100 dak- en thuislozen van Inloophuis Makom en nachtopvang Stichting Stoelenproject in Amsterdam.

Help jij mee sorteren en de Kerstpakketjes te maken? Dan zien we je graag om 11.15 uur in de Kruiskerk! (± 1 uur, Van der Veerelaan 30a).

Liever op een andere manier helpen?

  • Op 15 december kunnen in de Kruiskerk, Paaskerk en Pauluskerk weer spullen ingeleverd worden. Voor de kerstpakketjes zijn kleine verzorgingsproducten nodig, zoals kleine flesjes shampoo, doucheschuim of scheerschuim, kleine tubes tandpasta, tandenborstels, kammen en wegwerp scheermesjes. Verder is er grote behoefte aan sokken en ondergoed. LET OP: geen gebruikte kleding en alleen kleineverzorgingsproducten! Het inloophuis en de nachtopvang zijn daarnaast ook heel blij met chocolade, viltstiften, kleurpotloden en spelletjes. In verband met gebrek aan opslagruimte, worden blikken eten, houdbaar broodbeleg en grote verpakkingen verzorgingsproducten aan de voedselbank geschonken.
  • Een financiële bijdrage is zeer welkom en kan overgemaakt worden op gironummer: NL32 INGB 0000526833 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert, onder vermelding van AdventPakjesActie 2019

Kunnen we op jullie rekenen? We horen het graag!

Namens de Diaconie en de PJR, Selma van Ee en Nienke van der Heiden (nienke@pga-b.nl / 0637227676)Wilt u met ons kennismaken?
U bent altijd welkom bij een van de vele activiteiten in de gemeente.


Of maak een afspraak.