Kruiskerkcantorij

Nadere inlichtingen:

Voorzitter: Henk van der Meulen

Secretaris: Trineke de Boer

De cantorij verleent medewerking aan kerkdiensten in de Kruiskerk ter ondersteuning van de gemeentezang en met een enkele concertante bijdrage, meestal tijdens de collecte.

De cantorij zal traditiegetrouw op Goede Vrijdag passiemuziek uitvoeren, waarbij de cantorij de kern vormt van een te vormen groter projectkoor.

Op Goede Vrijdag, 19 april 2019 zal het Paasoratorium van Dirk Zwart worden uitgevoerd. Op zaterdag 6 april houden we de “scratchdag” waarin projectzangers en cantorij tot één geheel gemaakt moeten worden.

De cantorij telt ongeveer 25 leden en repeteert elke dinsdagavond van 19.00 tot 20.30 uur, gevolgd door gezamenlijk koffiedrinken. We starten de repetities op dinsdag 4 september 2018.