Start concert/vesper seizoen 18-19

Ook volgend seizoen (2018-2019) zijn er weer diverse (koffie)concerten en muzikale vespers in de Kruiskerk. Het seizoen begint op 16 september 2018 met een koffieconcert en gaat door op 28 september 2018.

Het eerste koffieconcert van het nieuwe seizoen. In de serie van Bach solo speelt Lucia Swart, eerste cellist van de Nederlandse Bachvereniging en hoofddocente cello aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij speelt de zesde cellosuite van Johan Sebastiaan Bach op een cello piccolo. Het koffieconcert begint zoals gebruikelijk om 12.00uur, de vesper begint en iedereen is van harte welkom.

Vocaal Ensemble Voci Vivaci zingt onder leiding van Peter Ouwerkerk het Requiem van Wolfgang Amadeus Mozart. Uitgevoerd wordt de orgelversie van het Requiem; organist is Maarten Havinga. Verder werken mee: Bobbie Bloemensteijn (sopraan), Marianne Koopman (alt), Milan Faas (tenor) en Peter van der Velde (bas). Dit concert begint om 16.00uur ook hierbij is iedereen van harte welkom.