Storm op het meer

Op zondag 3 juni gaat het bij ‘Verhaal in de Kruiskerk’ over storm. Verhaal in de Kruiskerk is voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar en hun (groot)ouders en is in de Kruiskerk Amstelveen, Van der Veerelaan 30a van 16.00 – 18.15 uur.

‘Je hebt vast wel eens meegemaakt dat het stormde. Dat kan best spannend zijn, zeker als de takken van de bomen waaien. Jezus gaat met zijn leerlingen in een bootje het meer op. Ineens gaat het heel hard waaien. De leerlingen worden er bang van. Ze moeten erop vertrouwen dat het goed afloopt, maar dat is best moeilijk’, begint dominee Mirjam Buitenwerf het verhaal.

Na een creatief uurtje waarin kinderen bootjes kunnen knutselen of een vlieger kunnen maken wordt het verhaal uitgespeeld.

Na afloop is een gezamenlijke maaltijd (tot uiterlijk 18.15 uur). Komen jullie ook? Aanmelden kan tot donderdag 31 mei bij dominee Mirjam Buitenwerf,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 06-20339808.