Sam's Kledingactie

Al meer dan 20 jaar vindt jaarlijks in Amstelveen een gecertificeerde kledinginzameling plaats: Sam’s Kledingactie voor Cordaid Mensen in Nood. Op zaterdag 21 april tussen 9.30 en 12.00 uur kunt u (oude) kleding, schoenen en huishoudtextiel afgeven in gesloten zakken of dozen bij de Paaskerk, Kruiskerk of Pelgrimskerk. Ook brillen zijn welkom (apart afgeven). De geldelijke opbrengst is bestemd voor wederopbouw en herinrichting van meerdere scholen in de Centraal Afrikaanse Republiek: zo krijgen duizenden kinderen tussen 6 en 14 jaar weer de kans om basisonderwijs te volgen in dit door burgeroorlogen en grote armoede geteisterde land. Meer informatie vindt u op de websites van de meewerkende kerken en op de landelijke website www.samskledingactie.nl.