David en Saul - Theaterdienst

Op zondag 11 februari voeren 25 jongeren uit verschillende Protestantse kerken in Amstelveen en omgeving hun musical over David en Saul op. De jongeren verzorgen zelf het drama, de dans, de muziek, het decor en de techniek, ondersteund door diverse vrijwilligers, de jeugdwerker en predikanten. Er wordt een topprestatie geleverd: de musical wordt in één weekend - 9, 10 en 11 februari - bedacht, ingestudeerd en opgevoerd.

Het Bijbelse verhaal van David en Saul is een mooi, maar tragisch verhaal met een grote geschiedenis. David wordt door God verkozen om de nieuwe koning van Israël te worden, terwijl koning Saul nog op zijn troon zit. Saul weet dat niet en als ze elkaar ontmoeten ontstaat er dan ook een goede vriendschap. Maar hoe geliefder David bij de mensen wordt, hoe slechter Saul zich gaat voelen. Benieuwd hoe dit afloopt? Kom kijken!

Zondag 11 februari om 10.00 uur in de Paaskerk Amstelveen, Augustinuspark 1.